Tuindecoratie - Versier je tuin of balkon met een Metalbird. – Metalbird Netherlands

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE $75

LEUKE TUINDECORATIE NODIG? NEEM EEN HIPPE METALBIRD.

Tuindecoratie verfraait je tuin of balkon. Een metalbird is een metalen vogel die je met een hamer in je boom, hek of balkon timmert. Deze vogels voelen zich overal thuis en door de regen krijgen ze een mooie roestbruine kleur.

Originele tuindecoratie

Leuk als tuindecoratie: de specht. De grote bonte specht is een in Nederland en België voorkomende vogel.

Leuk als tuindecoratie: de specht. De grote bonte specht is een in Nederland en België voorkomende vogel.

Er zijn verschillende metalbirds waarmee je je tuin of balkon kunt verfraaien. Je kunt kiezen uit een: merel, duif, roodborstje, specht, uil, winterkoning, ijsvogel of ekster. Of ga voor een kookaburra, magpie of mooie paradijsvogel. Bekijk alle vogels van Metalbird.

Voor deze vogels hoef je niet thuis te blijven. Ze worden namelijk verpakt in een leuke cadeauverpakking en passen gewoon in je brievenbus. Zo kun je ook een vriend of vriendin verrassen met een originele vogel in de brievenbus.

Niet zomaar een vogeltje

Metalbirds komen oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland en zijn bedacht door Phil Walters. Phil is geïnspireerd door de kunstenaar Banksy die zijn omgeving wilde verfraaien met graffiti. Phil besloot om vogel silhouetten te maken van Cortenstaal en deze op te hangen in zijn tuin. De reacties van zijn omgeving waren zeer enthousiast en iedereen wilde een Metalbird.

Henk Lakeman uit Ouderkerk aan de Amstel zag de metalen vogels bij zijn vriend Phil en was zeer onder de indruk van zijn creaties. Hij besloot de metalen vogels in Nederland te gaan maken en te verkopen. Henk verkoopt de Metalbirds via zijn birdshop maar hij staat ook op markten in heel Nederland.

Leuk als tuindecoratie deze vrolijke paradijsvogel

Leuk als tuindecoratie deze vrolijke paradijsvogel

Er is steeds meer vraag naar leuke tuindecoratie. Vandaar dat de Metalbirds nu ook worden verkocht via gewone winkels in heel Nederland. Bekijk alle winkels waar de Metalbirds worden verkocht.