Home2018-10-23T16:45:48+00:00

EVERY TREE DESERVES A BIRD

SEE COLLECTION

EVERY TREE DESERVES A BIRD

GO TO THE SHOP

Nicely packed as a present, free shipping

GO TO THE SHOP

ORIGINAL DUTCH PRODUCT

MAAK JE WERELD MOOIER

Heb jij een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met een Metalbird vogelsilhouet.

ORIGINEEL CADEAU

Metalbird is ook een origineel cadeau voor familie, vrienden of relaties. Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Een paar tikjes met die hamer en de vogel zit in je boom.

HOLLANDSE FLIEREFLUITER

Zoek je een Hollandse flierefluiter? Je hebt keus uit een merel, roodborstje, uil, ekster, specht, duif, ijsvogel of winterkoninkje. Wil je liever een vrolijke exoot? Kies dan voor de kookaburra, de paradijsvogel of de Australische ekster.

METALBIRD SUPPORTS THE VOGELBESCHERMING

Metalbird Vogelbescherming

Van elke Metalbird in de tuin of op het balkon gaat een deel van de opbrengst naar de bescherming van vogels. Daarmee ondersteunen wij het werk van Vogelbescherming Nederland.

READ ON

WHAT OTHERS SAY ABOUT METALBIRDS

Zo leuk. Zat al vaak te kijken naar jullie mooie vogels maar nooit de stap gezet. Nu gekocht als verjaardagscadeautje voor mijn man. Heb ik er zelf ook wat aan… Nu hebben we een roodborstje.
Lonneke uit Voorschoten

Ik kocht drie metalbirds tegelijk, tijdens een actie. Ik gaf er eentje cadeau aan mijn papa en eentje aan mijn schoonmama. De derde houden we voor onszelf. Als onze tuin klaar is, krijgt hij een mooi plaatsje!
Ann Borghs uit België

Snelle levering en via email goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ben blij. Eindelijk eens een fijn en origineel cadeau!
Ineke uit Beverwijk

Read all the reviews on Facebook

METALBIRD ON INSTAGRAM