EVERY TREE DESERVES A BIRD

BEKIJK COLLECTIE

EVERY TREE DESERVES A BIRD

KOOP JE METALBIRD

Leuk verpakt als cadeau , gratis verzending

GO TO THE SHOP

ORIGINEEL NEDERLANDS PRODUCT

MAAK JE WERELD MOOIER

Heb jij een favoriete boom, in de tuin of voor je deur? Of heb je een saaie schutting of balkon? Maak je leven mooier met een Metalbird vogelsilhouet.

Metalbird Zwaluwen

ORIGINEEL CADEAU

Metalbird is ook een origineel cadeau voor familie, vrienden of relaties. Een trapje en een hamer is alles wat je nodig hebt om je eigen Metalbird een mooi plekje te geven. Een paar tikjes met die hamer en de vogel zit in je boom.

Metalbird XL

GEEN VERREKIJKER MEER NODIG!

We hebben onze favoriete vogels nu 200% vergroot. Dus als je een wat grotere tuin hebt met hoge bomen, of je zoekt een fantastisch cadeau voor een speciale gelegenheid, dan is dit formaat helemaal super.

METALBIRD ONDERSTEUNT DE VOGELBESCHERMING

Metalbird Vogelbescherming

Van elke Metalbird in de tuin of op het balkon gaat een deel van de opbrengst naar de bescherming van vogels. Daarmee ondersteunen wij het werk van Vogelbescherming Nederland.

LEES MEER

WAT ANDEREN OVER METALBIRD ZEGGEN

Zo leuk. Zat al vaak te kijken naar jullie mooie vogels maar nooit de stap gezet. Nu gekocht als verjaardagscadeautje voor mijn man. Heb ik er zelf ook wat aan… Nu hebben we een roodborstje.
Lonneke uit Voorschoten

Ik kocht drie metalbirds tegelijk, tijdens een actie. Ik gaf er eentje cadeau aan mijn papa en eentje aan mijn schoonmama. De derde houden we voor onszelf. Als onze tuin klaar is, krijgt hij een mooi plaatsje!
Ann Borghs uit België

Snelle levering en via email goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Ben blij. Eindelijk eens een fijn en origineel cadeau!
Ineke uit Beverwijk

Lees alle recensies op Facebook

METALBIRD OP INSTAGRAM