GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

FLASH SALE! 'MYSTERY' CODE EINDIGT

00DAYS
00HR
00MIN
00SEC

Help mens en dier in Australië

Help mens en dier in Australië

Update: dankzij jullie bestellingen hebben we € 2.650 kunnen doneren aan de het Rode Kruis en WWF in Australia. BIG THANKS!!

 

Net als iedereen zijn wij erg geschrokken van de omvang van de bosbranden in Australië  en de enorme gevolgen die dat heeft voor de dieren en hun leefomgeving. Niet alleen via de media, maar ook direct via onze collega's van Metalbird Australia worden we op de hoogte gehouden van de catastrofale omvang van deze natuurramp.

Wij hebben besloten om als internationaal bedrijf gezamenlijk een actie te houden. Metalbird Europa zal de totale opbrengst van de verkoop van aankomend weekend beschikbaar stellen voor hulp aan Australië.  We doen dit samen met ons onze zusterbedrijven in de UK, USA, Australië en Nieuw Zeeland.

De opbrengst gaat naar het Rode Kruis Noodhulp en WWF Australië.

Het Red Cross Disaster Relief and Recovery-team stelt $ 15 miljoen beschikbaar om mensen te helpen die onmiddellijke zorg nodig hebben. Ze bieden onderdak, hulpgoederen en psychologische zorg aan mensen en dieren die nog steeds door de bosbranden worden getroffen.

WWF Australia biedt specifiek hulp voor flora en fauna. Meer dan 10 miljoen hectare land is in brand opgegaan  en 1,25 miljard dieren zijn gedood. De meeste dieren hebben nog steeds plek waar ze veilig kunnen verblijven. WWF zal hun fondsen gebruiken om hulp te bieden voor opvang van gewonde dieren, voor herstel van hun leefomgeving en het aanvullen van voedselbronnen.

Hoe doe ik mee?

Gebruik code MBAUSTRALIA bij je aankoop en het totaal van de opbrengst in het weekend van 25 en 26 januari 2020 gaat naar hulp voor mens en dier in Australië. Én je ontvangt 10% korting! Mocht je besluiten om te bestellen en Australië te helpen, dank daarvoor!! Onze collega's in Melbourne zorgen ervoor dat het geld bij de goede instanties terecht komt en direct goed wordt besteed.