GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

FLASH SALE! 'MYSTERY' CODE EINDIGT

00DAYS
00HR
00MIN
00SEC

Retourens

Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem dan binnen 10 dagen na de datum van aankoop contact met ons op via info@metalbird.nl om een terugbetaling of ruil te regelen. Het artikel moet dan binnen 21 dagen na de datum van aankoop naar ons worden teruggestuurd. Retourzending voor terugbetaling of ruil is de verantwoordelijkheid van de klant.

De artikelen moeten ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten. Indien niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, zal de terugbetaling of ruil niet worden verwerkt. Een terugbetaling of ruil wordt binnen 7 dagen na ontvangst van het geretourneerde artikel verwerkt.

Laat het ons weten zodra de vogel is verzonden door ons een e-mail te sturen naar info@metalbird.nl . Vermeld hierbij het trackingnummer, zodat we je retourzending kunnen volgen. We nemen contact met je op zodra we je retourzending hebben ontvangen.

Het adres van Metalbird voor retourzendingen is:

Supply Chain Solutions (Europe) B.V
Singaporestraat 1-3
Lijnden 1175 RA
Nederland

 

Verzending

Verzendkosten binnen Nederland zijn een vast tarief van €4.95 of GRATIS boven €75. Voor alle andere regio's worden de verzendkosten berekend bij het afrekenen.