GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VAN MEER DAN 99€

METALBIRD IS NEERGESTREKEN BIJ MUSEUM VOORLINDEN

MTLBRD is neergestreken bij museum Voorlinden. Onze Metalbirds staan nu ook te pronken in de museumwinkel van het prachtige nieuwe museum Voorlinden in Wassenaar.

Museumwinkels

Steeds weer melden zich nieuwe musea aan die Metalbird graag in hun assortiment willen opnemen. Zo is Metalbird ook te vinden in het Dordrechts Museum en Museum Arnhem. Wij zijn er trots op dat Metalbirds het zo goed doen in museumwinkels. Onze vogelsilhouetten van cortenstaal zijn kunstig ontworpen en uitgesneden. Het ambachtelijk design van Metalbird past goed in het assortiment van museumwinkels.

Voorlinden

Voorlinden is een museum voor moderne kunst. De kunstwerken laten zich niet omschrijven, je moet ondergaan. Zoals dit stuk ‘Couple Under Umbrella’ van Ron Mueck.

Parklandschap

Voorlinden is prachtig gelegen in een mooi parklandschap achter de duinen. Je kunt er heel mooi wandelen. De tuinen zijn ingericht door de internationaal bekende Nederlandse landschapsarchitect Piet Oudolf. Zeker een bezoek waard! Meer info over het museum is te vinden op www.voorlinden.nl.

You have successfully subscribed!

VRIJ

Metalbird MINI uil

KOOP 2 VOGELS

Om een GRATIS te ontvangen Metalbird MINI uil

Metalbird MINI uil

Haast je! Zolang de voorraad strekt!