Metalbird in winkel museum Voorlinden – Metalbird Netherlands

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

Laatste uren: 2 voor € 70- Profiteer er snel van!

00DAYS
00HR
00MIN
00SEC

METALBIRD IS NEERGESTREKEN BIJ MUSEUM VOORLINDEN

MTLBRD is neergestreken bij museum Voorlinden. Onze Metalbirds staan nu ook te pronken in de museumwinkel van het prachtige nieuwe museum Voorlinden in Wassenaar.

Museumwinkels

Steeds weer melden zich nieuwe musea aan die Metalbird graag in hun assortiment willen opnemen. Zo is Metalbird ook te vinden in het Dordrechts Museum en Museum Arnhem. Wij zijn er trots op dat Metalbirds het zo goed doen in museumwinkels. Onze vogelsilhouetten van cortenstaal zijn kunstig ontworpen en uitgesneden. Het ambachtelijk design van Metalbird past goed in het assortiment van museumwinkels.

Voorlinden

Voorlinden is een museum voor moderne kunst. De kunstwerken laten zich niet omschrijven, je moet ondergaan. Zoals dit stuk ‘Couple Under Umbrella’ van Ron Mueck.

Parklandschap

Voorlinden is prachtig gelegen in een mooi parklandschap achter de duinen. Je kunt er heel mooi wandelen. De tuinen zijn ingericht door de internationaal bekende Nederlandse landschapsarchitect Piet Oudolf. Zeker een bezoek waard! Meer info over het museum is te vinden op www.voorlinden.nl.