Tuinornamenten, hippe metalen vogels voor boom of balkon – Metalbird Netherlands

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE $75

TUINORNAMENTEN – HIPPE METALEN VOGELS

Tuinornamenten kun je gebruiken om je tuin of balkon een leuke uitstraling te geven. Onze vogel silhouetten timmer je makkelijk in je boom, schutting of balkon. Deze tuinornamenten zijn kleine kunstwerkjes die door de regen een mooie roestbruine kleur krijgen.

Tuinornamenten, vogels van diverse pluimage

Onze birdshop bevat verschillende soorten metalen vogels. Voor elke boom of balkon is er een leuke vogel te vinden. Zo kun je de klassieke duif, roodborstje, specht, uil, winterkoning en ekster bestellen. Maar er zijn ook de meer exotische vogels zoals de kookaburra, magpie of paradijsvogel te vinden. Wees er snel bij want de vogel is zo gevlogen.

Leuk als tuinornament de exotische Kookaburra

Leuk als tuinornament de exotische Kookaburra

Tuincadeau tip

Voor je metalen vogel hoef je niet thuis te blijven. De cadeauverpakking past namelijk door je brievenbus. De metalbirds zijn dan ook ideaal om cadeau te doen en te laten bezorgen.

Rare vogels

De metalen vogels zijn bedacht door Phil Walters uit Nieuw Zeeland. Deze ontwerper is een liefhebber van Banksy, een graffiti kunstenaar. Phil wilde zijn omgeving mooier maken en begon tuinornamenten te maken van cortenstaal. Hij maakte ook metalen vogels en timmerde deze in de bomen in zijn tuin. Voorbijgangers, vrienden en kennissen vonden ze zo leuk dat Phil besloot om ze te gaan verkopen.

Henk Lakeman was ook meteen verkocht toen hij deze vreemde vogels bij zijn vriend Phil in de boom zag zitten. Henk, een vrije vogel, is van huis uit meubelmaker en handig in het bewerken van hout en metaal. Het leek hem leuk om de vogels in Nederland te gaan maken en verkopen.

Metalen vogels in de winkel

Het is ook mogelijk om de metalen vogels te kopen in een van de verschillende winkels verspreid over heel Nederland. Bezoek onze winkelpagina en kijk of er een winkel bij je in de buurt is.

Vogels op de markt

Ook op de markt blijven de metalbirds bezoekers verbazen. In de agenda kun je zien waar onze vogels naar toe vliegen.