GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

FLASH SALE! 'MYSTERY' CODE EINDIGT

00DAYS
00HR
00MIN
00SEC

De vogel silhouetten van Metalbird zijn gemaakt van cortenstaal. Dit materiaal krijgt een mooi roestbruin laagje in de buitenlucht. Daardoor zien de vogels er prachtig uit en passen ze mooi in de natuurlijke omgeving van park of tuin. Ze zijn makkelijk te bevestigen in een boom, aan een houten schutting of raamkozijn. Eigenlijk kun je deze hippe vogels overal plaatsen.

De metalen vogel silhouetten van Metalbird zijn leuk om cadeau te doen. In onze webshop hebben we verschillende vrolijke vogels. Van het schattige roodborstje tot de serieuze wijze uil.

Hoe zijn de vogel silhouetten in Nederland terecht gekomen?

Onze metalen vogel silhouetten komen van oorsprong uit Nieuw Zeeland. Phil is de bedenker van de vogelsilhouetten. Hij werd weer geïnspireerd door Banksy, een Engels graffiti kunstenaar. Phil wilde ook iets maken waar iedereen kosteloos van zou kunnen genieten. Hij liet 40 mooie vogelsilhouetten maken die hij in wijn woonomgeving bevestigde. Mensen die het zagen vonden ze direct mooi en wilden ze kopen. Zo ontstond Metalbird.

Henk is een vriend van Phil en was zo enthousiast over de vogel silhouetten dat hij besloot ze mee naar Nederland te nemen. Henk is meubelmaker en dus ook erg handig met het bewerken van metaal. Hij ging aan de slag met het maken van zijn eerste vogelsilhouet. Zo is Metalbird in Nederland ontstaan. Inmiddels worden de vogels ook verkocht in België en Duitsland. Voor nieuwe gezellige en vrolijke vogels laat hij zich inspireren door voorbij vliegende vogels.

Kies je favoriete vogel

Ja dat is niet makkelijk natuurlijk. Wat is nou de leukste vogel voor in jouw tuin? Misschien heb je een favoriete vogel, dan is de keuze snel gemaakt. Je kunt uit de volgende vogelsilhouetten kiezen: roodborstje, duif, ekster, specht, uil, ijsvogel, winterkoning, kookaburra, magpie, merel en de paradijsvogel.

Je vogel naar huis laten vliegen

De vogelsilhouetten komen in een mooi cadeauverpakking die door de brievenbus past. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je vogel silhouet in ontvangst te nemen. Je kunt ze ook laten bezorgen bij iemand die je de vogel cadeau wilt doen. De cadeauverpakking is gratis. Je moet ‘m wel even in je winkelmand doen.

Hoe bevestig je het vogel silhouet

Een ladder en een hamer is alles wat je nodig hebt om het vogel silhouet een mooi plekje te geven in je tuin, op het balkon of op de schutting. Een paar tikjes met de hamer en de vogel zit mooi op zijn takje. Hoe makkelijk kan het zijn. Voor je het weet is de buurt bezaaid met vrolijke vogels.

Relatiegeschenk

De vogelsilhouetten zijn en gewild cadeau. Het is ambachtelijk design, gemaakt van mooi materiaal. Met de mooie verpakking is het een betekenisvol cadeau voor relaties of voor eigen medewerkers. Het is mogelijk om de bedrijfsnaam toe te voegen aan het ontwerp of een boodschap mee te geven in de verpakking. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vragen?

Heb je vragen over onze vogel silhouetten? Geen probleem. We beantwoorden je vragen graag. Neem contact met ons op via de mail of per telefoon. We doen er alles aan om het door jou uitgekozen vogel silhouet zo veilig en snel mogelijk bij jou thuis te laten arriveren.