5 tips om je Metalbird een mooie plek te geven • Metalbird Metalen Vogels – Metalbird Netherlands

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE $75

5 TIPS OM JE METALBIRD EEN MOOIE PLEK TE GEVEN

Wij krijgen vaak de opmerking: ik vind ze superleuk maar ik heb geen boom in de tuin. Je kunt de Metalbirds op verschillende manieren bevestigen. Niet alleen in de boom komt ie goed tot zijn recht. Je kunt de Metalbird ook heel goed op andere plekken kwijt. Hierbij 5 tips!

Tip 1: In de boom

Een hamer en een trapje is alles wat je nodig hebt om de vogel te bevestigen in je favoriete boom. Er zit een scherp puntje aan de tak, waardoor je de vogel met een paar tikjes vastmaakt. Het vogelsilhouet komt het best tot zijn recht als je een andere kleur op de achtergrond hebt, bijvoorbeeld een mooie blauwe lucht of een groen bladerdak.

Tip 2: Aan de schutting

Een saaie schutting wordt al gauw een stuk vrolijker met een Metalbird. Eventueel samen met een leuk vogelhuisje of andere tuindecoraties maak je van je tuin of balkon een vogelparadijs.

Tip 3: Aan de muur

De Metalbird hoeft niet persé in hout bevestigd te worden. Met een plug kun je de vogel ook heel mooi aan de muur bevestigen of in een kozijn. Hij zingt niet maar is er wel elke dag.

Tip 4: Binnen

Ook binnen komt het vogelsilhouet tot zijn recht. Maak ‘m vast op een mooi stammetje of hang ‘m aan twee haakjes. De vogel krijgt dan niet zijn roestbruine kleur, tenzij je ‘m eerst een paar weken buiten laat ‘bijkleuren’.

Tip 5: Aan de schuur

Je kunt de Metalbird heel mooi plaatsen aan een schuur. Kies een plek waarop het silhouet van de vogel mooi uitkomt. Bijvoorbeeld als makelaar op de punt van het dak.

We zien de metalbirds ook wel eens in een plantenbank of vastgemaakt aan een vogelhuisje. Of op een mooie houten plankje. Gebruik je fantasie, Metalbird voelt zich overal wel thuis!