Metalen vogels zijn leuk om cadeau te doen - Metalbird Official Shop – Metalbird Netherlands

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GEMAAKT IN EUROPA

LEVENSLANGE GARANTIE

GRATISVERZENDING VANAF € 75

GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE $75

WELKOM BIJ METALBIRD

Bij Metalbird hebben we altijd van stedelijke kunst gehouden en vooral van de nonchalance van graffitikunstenaar Banksy. We vinden het leuk dat Banksy een soort kunst produceert die ons doet nadenken over de wereld om ons heen.

DE METALBIRD CREATOR PHIL WALTERS

"Ik ben een industrieel ontwerper geboren in Engeland en opgegroeid in Nieuw-Zeeland. Ik had het idee om metalen vogels te maken om ze op openbare plaatsen te plaatsen, waar ze verbeteren met het patina van de tijd. In de natuur zijn vogels objecten van schoonheid en bewondering en vormen ze een kunstwerk op zichzelf. Ik vind het een goed idee dat vogels in een stedelijke context ons eraan herinneren dat als we niet voor hen zorgen, ze zullen verdwijnen."

METALEN VOGELSILHOUETTEN 
"Ik heb met de hand 40 vogels ontworpen en gemaakt die ik in mijn woongemeenschap in Auckland en op het hele eiland van het noorden van Nieuw-Zeeland heb geplaatst. Ik zocht een goede plek, pakte mijn ladder uit en bevestigde de vogel in de boom. Ik vond het leuk om te doen en het gaf me een goed gevoel om een bijdrage leverde. Toen gebeurden er twee dingen. Mensen begonnen me te vertellen hoeveel ze van mijn vogels hielden en ik merkte dat sommige vogels verdwenen waren.

Metalbird Zwaluwen


Daaruit concludeerde ik dat mensen waardeerden wat ik aan het doen was en ik dacht dat er wel een markt moest zijn voor mijn vogels. Ik heb een bedrijf opgericht met de naam Metalbird, bouwde mijn website en begon met het verkopen van vogels. Ik kreeg veel feedback omdat ik graag praatte met mensen die ze kochten. Ik hoorde waarom mensen de vogels graag cadeau geven, hoe ze de schoonheid van het silhouet konden zien en hoe licht ermee speelt als de achtergrond licht is. Vogels zijn mooi en belangrijk in ons leven en mijn Metalbirds herinnerden iedereen daaraan.

Mijn vogels hebben hun eigenaar tot een kunstenaar gemaakt, omdat het kiezen van de plek waar ze zich bevinden net zo belangrijk is als de vogel zelf. Mijn vogels hebben mensen geholpen om zich opnieuw te verbinden met de omgeving en er meer aandacht aan te schenken. Mijn klanten hadden zelfs verhalen om me te vertellen over de symbolische waarde van sommige vogels voor hen - wat ik niet wist."

Henk Lakeman, vriend van Phil heeft de Metalbirds naar Nederland gehaald. Hij produceert ze in Nederland en verkoopt ze in heel Europa.

VERSCHILLENDE SOORTEN VOGELS

Een metalen vogel moet natuurlijk wel bij uw tuin of balkon passen. Daarom vindt u bij ons metalen vogels in allerlei soorten die er stuk voor stuk prachtig uitzien. Kies uit verschillende soorten vogels en afmetingen. Alle vogels gemaakt van cortenstaal, wat een fraai roestig laagje krijgt door regen, wind en sneeuw. Ze worden alleen maar mooier! De metalen vogels zijn er in verschillende soorten. Kies bijvoorbeeld voor een duif, ijsvogel, merel, roodborstje, specht, uil, winterkoning of ekster. Heb je liever een exotisch exemplaar, ga dan voor de kookaburra, de magpie of de mooie paradijsvogel. Bekijk onze vogelsilhouetten.

Metalen vogel in de brievenbus

Wat geeft u iemand die alles al heeft? Dat is een lastige keuze. Gelukkig heeft Metalbird de oplossing. Heeft uw broer een lievelingsvogel? Wordt uw vrouw heel gelukkig als ze een roodborstje ziet? Of is uw vriend een echte paradijsvogel? Verras hem of haar dan met een metalen vogel van Metalbird. De door u gekozen metalen vogel vliegt in een mooie cadeauverpakking naar u toe, zo bent u in één keer klaar! Bovendien past het pakketje door de brievenbus. U kunt iemand dus ook verrassen met een cadeautje via de post. Voor de echte fans bieden we zelfs een Metalbird 3-pack aan. Zo heeft u altijd een paar vogels in huis om iemand een mooi cadeau te geven. Of om zelf te houden natuurlijk!

cadeauverpakking

Waarom een metalen vogel kopen?

Een tuin of balkon is een heerlijke plek om te ontspannen. Zeker met mooi weer rusten we er graag uit. Dit doen we natuurlijk het liefst in een gezellige tuin of op een knus balkon. Met een vogelsilhouet van Metalbird geeft u uw tuin of balkon een leuke en gezellige uitstraling. Dit nodigt uit, ook als u bezoek krijgt. Zorg daarom voor een mooie metalen vogel zodat uw tuin of balkon het hele jaar door een fraaie uitstraling heeft. Onze vogels doorstaan alle seizoenen en bovendien zijn de kleine kunstwerkjes onderhoudsvrij.

BEKIJK ALLE METALBIRDS