Affirmation Icon Gratis verzending boven € 75

Affirmation Icon LEVENSLANGE GARANTIE

Affirmation Icon GEMAAKT IN NEDERLAND

Affirmation Icon DUURZAME MATERIALEN

Affirmation Icon Gratis verzending boven € 75

Affirmation Icon LEVENSLANGE GARANTIE

Affirmation Icon GEMAAKT IN NEDERLAND

Affirmation Icon DUURZAME MATERIALEN

Hoe kan ik betalen?

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, PayPal, directe bankoverschrijving of creditcard. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en PayPal.
Kopers uit België kunnen betalen via bankoverschrijving, Bancontact/Mister cash of PayPal. Kopers Duitsland kunnen betalen via bankoverschrijving, Sofort banking of PayPal.

Hoe lang is de levertijd?

De levertijd binnen Nederland is twee tot drie werkdagen. Verzending buiten Nederland kan oplopen tot 5 werkdagen.

Kan ik het pakket op een ander adres laten bezorgen?

Ja zeker. Je kunt bij de bestelling aangeven op welk adres je de Metalbird bezorgd wilt hebben.

Kan ik de bestelling als kado laten inpakken?

De metalbirds worden geleverd in een gratis cadeauverpakking. Wel even aangeven in de winkelwagen.

Hoe bevestig je de metalbirds?

Een hamer en een krukje is alles wat je nodig hebt. Aan het eind van het takje waar de vogel op zit zit een scherp puntje. Een paar tikken met de hamer en je vogel zit vast in de boom of het hout van de schutting. Voor bevestiging in een muur kun je gebruik maken van een plug.

Beschadig je de boom niet als je de Bird erin slaat?

Door de scherpe punt die aan de Metalbird zit, maak je eigenlijk maar een klein gaatje in de stam. De boom heeft daar geen last van. De sapstromen zullen er om heen gaan. Wel raden we aan om te wachten tot het voorjaar voorbij is en de sappen wat minder hard door de boom stromen.
En een boom te nemen waarvan de doorsnee van de stam groter is dan  10 cm.
Bomen met een hoge sapstroom in het voorjaar zijn de: Berk, Beuk en Esdoorn.

Waarvan is de Metalbird gemaakt?

De Metalbird is gemaakt van cortenstaal, een metaalsoort die een dun laagje roest ontwikkeld onder de invloed van het weer. Het roestlaagje geen de vogel een mooie roestbruine kleur en beschermt ook tegen verder doorroesten.

Is het normaal dat de vogel roest?

Ja dat is normaal. Metalbirds zijn gemaakt van cortenstaal, een kwalitatief hoogwaardige metaalsoort die dun roestlaagje vormt onder invloed van het weer. Dit laagje geeft de vogel een mooie roestbruine kleur. Dit is de bedoeling. Het laagje beschermt ook tegen verder doorroesten, dus de vogel blijft levenslang mooi met een roestlaagje.

Wat kan ik doen om te voorkomen dat de Metalbird roest?

De Metalbird is gemaakt van cortenstaal, een materiaal dat een beschermend roestlaagje krijgt door de buitenlucht. De Metalbird krijgt daardoor een mooi roestbruin kleurtje. Mocht je het geroeste uiterlijk van de Metalbirds niet mooi vinden dan kun je hem behandelen met oxaanolie. Deze olie beschermt de vogel tegen de weersinvloeden.

Hoe wordt de metalbird verzonden?

De Metalbird worden verpakt in een stevige mooie doos, die er erg leuk uitziet als cadeauverpakking. Om de scherpe puntje van de vogel zit een beschermhoesje. Om de door zit een plastic verzendzakje waar de adressticker op is geplakt. De verzending past in de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Mijn Metalbird is beschadigd geleverd. Wat nu?

Dit komt eigenlijk nooit voor omdat het een stevig product is. Maar als er iets aan de hand is, maak er dan even een foto van en neem contact met ons op.

Ik wil mijn Metalbird retourneren.

Ben je niet tevreden over je Metalbird of wil je de vogel ruilen voor een ander exemplaar, dan kun je deze te allen tijde terugsturen. Wij doen er alles aan om je een mooi product te leveren. Het kan voorkomen dat je met het uiteindelijk resultaat niet tevreden bent. Stuur ons een mail met daarin je bezwaren, wij zullen zeker kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Waar kan ik jullie Algemene voorwaarden vinden?

Onze Algemene voorwaarden vind je hier.

Heb je een andere vraag?

Voor andere vragen kun je een mail sturen.